Reservdelarna du behöver – till rätt pris!

Marknaden öppnar upp! 

På kespa.se har vi lång erfarenhet av reservdelar och vi har arbetat både med tillverkarnas delar samt alternativa delar. Under tiden då vi haft roller hos importör och återförsäljare kunde vi reta oss på hur tillverkare väljer olika prissättningsstrategier som gör att vissa marknader bedöms kunna bära högre priser. Till exempel hamnar prisnivån i norra Europa oftast högre än Centraleuropa 

Parallellt har flera skiften i marknaden skett genom internet, och dess transparens gör att delar inte längre är isolerade till länder, återförsäljare är inte längre knutna till geografiska områden. Med rätt kontakter finns andra vägar än de upparbetade små stigar som ofta trampas. 

Låt oss hjälpa dig! 

På kespa.se hjälper vi dig gärna att begära offerter från andra handlare och grossister i andra länder för att hitta de delar du behöver till rätt pris, utöver de serviceprodukter som redan finns på vår sida. Detta har blivit en uppskattad tjänst då vi oftast kan presentera olika prisbilder och alternativa såväl som tillverkares egna delar, allt för att du ska få rätt pris. Upplägget är alltid transparent och beroende på delarnas pris och komplexitettar vi betalt för nedlagd tid alternativt en marginal på delarna du köper, men allt detta går vi igenom innan så att ingen osäkerhet finns för dig som kund.  

Kontakta oss för ett kostnadsfritt förslag! 

Reservdelar