Kespa AB

Vi är glada att du hittat till oss på Kespa AB!

Kespa startades med ambitionen att erbjuda de filter och delar du som maskinägare oftast köper till ett lägre pris med bibehållen hög kvalitet. Vi fokuserar därför på servicedelar såsom oljefilter, hydraulfilter, luftfilter och hyttfilter men även kompletta servicekit. Med ett fokuserat sortiment vill vi säkerställa att vi kan leverera produkter av hög kvalitet som fyller funktionen även till nyare traktorer och maskiner. Utöver det kan vi hantera specialbeställningar, läs mer här!

Du hittar enkelt dina delar genom att söka i vår e-handel, och med kända varumärken i kombination med en transparent logistik vill vi att du ska kunna känna dig trygg som kund till Kespa. Vi utvecklar sortimentet löpande och saknar du servicedelar till din maskin, hör av dig så hjälper vi till.

Vi som är teamet bakom Kespa är Fredrik och Gustaf. Tillsammans har vi lång erfarenhet från olika ledande roller i reservdelsbranschen och tillsammans med våra leverantörer och logistikpartners hoppas vi kunna bygga en affärsrelation med just dig. Hör av dig om du har frågor, vi finns här för dig!

 

  

 Fredrik & Gustaf

 Grundare & Ägare av Kespa AB